tilaukset voi noutaa sovitusti showroomiltamme lönnrotinkatu 39 b tai 43 a-b varasto (suuret tilaukset) | muistathan sopia noutoajan etukäteen

0

Ostoskorisi on tyhjä

WallArk

helmikuu 16, 2023 1 min luettuna

WallArk

TARINAMME

Olemme helsinkiläinen yritys ja nimemme WallArk on yhdistelmä sanoista 'wall' ja 'arkkitehtuuri'. Ajattoman tyylikkäät sisustuselementtimme on valmistettu intohimolla ja ammattitaidolla, sillä meille on tärkeää, että kaunis koti on kaikkien ulottuvilla.

WallArk sai alkunsa yksinkertaisesta oivalluksesta: markkinoilla ei ollut sisustuslistoituskonseptia, joka olisi klassisen elegantti, mutta vastaisi helppoudessaan nykyaikaisia vaatimuksia. Siksi kehitimme sellaisen.

Aloitimme etsimällä tehdasta, joka voisi toimittaa meille mahdollisimman ekologisesti tuotettuja tuotteita, jotka vastaisivat nykyaikaisia vaatimuksia. Länsi-Euroopan tehtaamme on ollut edelläkävijä innovatiivisten materiaalien käytössä jo vuodesta 1950 lähtien. Korkealaatuisten ja teknologisten sisustuslistojen markkinajohtajana he ovat tehneet merkittäviä investointeja vähentääkseen hiilijalanjälkeämme. Suuri osa tuotteiden valmistukseen tarvittavasta energiasta tulee auringosta. Kaikki suulakepuristetusta polystyreenistä tehdyt tuotteet ovat 100% kierrätettäviä, eikä mikään tuotteistamme sisällä myrkyllisiä kaasuja, CFC- tai HCFC-yhdisteitä. Hukkamateriaali kerätään talteen ja käytetään uusien tuotteiden valmistuksessa.

Mallistomme kuratoitiin sisustusammattilaisten avulla, sillä emme halunneet valikoimasta liian laajaa, ja kuitenkin kaiken tulisi sopia yhteen. Aloimme kehittää verkkokauppaamme vuonna 2017, ja julkaisimme sen keväällä 2018. Alunperin valikoimassamme oli 23 tuotetta. Vuosien saatossa olemme lisänneet sekä uusia tuotteita  että materiaaleja valikoimaamme, joten eri tuotteita meillä on kaiken kaikkiaan tällä hetkellä 35. Halusimme myös helpottaa tuotteiden saatavuutta, ja syksyllä 2021 siirsimme varastomme Helsingin keskustan lähelle Kamppiin. Vuoden 2022 kesällä löysimme aivan varastomme viesrestä sopivan liiketilan, johon päätimme avata ensimmäisen showroomimme. Showroomimme sijaitsee osoitteessa Lönnrotinkatu 39 b ja varastomme Lönnrotinkatu 43 b:ssä. Toivomme, että keskeinen sijaintimme palvelee teitä asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

 

 

 

 

 


Kommentoi