24.06.-01.08.2024 showroom ja varasto avoinna ainoastaan ennalta sovitusti.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Tuotteistamme - Moderneilla materiaaleilla on etunsa

maaliskuu 20, 2023 1 min luettuna

Mallipaloja sisustuslistoista Ceiling 6, Floor 1, Floor 2, Panel 6

MODERNIT MATERIAALIT,

ELEGANTTI TYYLI VAIVATTOMASTI

 Moderneilla materiaaleilla on etunsa

Hyödynnämme sisustuselementtiemme valmistuksessa nykyaikaista teknologiaa. Se on ainoa tapa valmistaa kestäviä tuotteita, joissa yhdistyvät poikkeuksellisen korkea laatu, hienostunut viimeistely, yksinkertainen asennustapa ja edullinen hinta. Tuotteidemme avulla uudistat sisustuksesi tai viimeistelet projektisi nopeammin ja huomattavasti helpommin. Monikäyttöiset tuotteemme ovat heti valmiita maalattaviksi.

KULUTUSTA KESTÄVÄ

Valmistamme tuotteemme korkealaatuisesta polymeeristä, joka kestää hyvin kolhuja ja vettä, ja säilyy siksi uudenveroisena huomattavasti pidempään kuin esimerkiksi huokoisempi puu. Korkealuokkaisten materiaalien vahvuus ja käytettävyys on yhdistetty perinteisen kipsin ulkonäköön ja olemukseen. Osa tuotteistamme, kuten jalkalistat, on valmistettu 100% kierrätettävästä, suulakepuristetusta polystyreenistä. Jotkut seinäelementeistä, koristelistoista sekä kattorosetit ovat polyuretaania.

HELPPO ASENTAA

Tuotteemme vastaavat ulkonäöltään perinteistä kipsiä, mutta asentaminen on huomattavasti helpompaa. Sisustuselementtimme asennetaan liimaamalla, jolloin materaaliin ei jää naulojen jälkiä näkyviin. Kaikki tuotteemme on esikäsitelty, joten maalaaminen oikeanlaisilla välineillä on nopeaa ja lopputulos on moitteeton. Tämän vuoksi tuotteemme ovatkin olleet kodinsisustajien ja kokeneiden ammattilaisten suosiossa jo vuosikymmenten ajan.

 


Kommentoi