Ilmainen toimitus Suomessa yli 1000€ normaalihintaisiin tilauksiin koodilla "ILM.TOIMITUS" | Click&Collect sovitusti

0

Ostoskorisi on tyhjä

WallArk with Bloomy Interiors 🌸 | By Riikka Laitinen

huhtikuu 13, 2024 1 min luettuna

Kauniit sisustuslistat Bloomy Interiorsin Riikan suunnittelemana

Sisustuslistat ovat loistava tapa päivittää sisustusta. Usein yhdessä oikean maalisävyn kanssa ne nostavat tilan arvokkuutta ja vaikuttavat positiivisesti koko tilan tunnelmaan. Oikein suunniteltuina ne ovat erittäin kaunis ja elegantti osa sisustusta.

Sisustuslistat ovat suhteellisen helppo asentaa myös itse. Asensimme itse koristelistat vapaa-ajan kotiimme Hankoon. Selkeät asennusohjeet löytyvät täältä Asentaminen.

Sisustuslistojen suunnitteluun on yleensä hyvä käyttää ammattilaista. Sisustussuunnittelijan käyttö koristelistoissa takaa tilaan yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen. Mittasuhteiden hahmottaminen on suunnittelijan työtä ja listojen asettelun korkeudet ja leveydet täytyy olla tarkkaan mietitty, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Myös toiminnallisuuteen vaikuttavat seikat täytyy huomioida, kuten esim. kaappien ovien avautuminen.

Harmonisen lopputuloksen kannalta on tärkeä, että koristelistat sopivat hyvin yhteen mm. lattialistojen, kattolistojen sekä kattorosettien kanssa. Listojen tyyliin vaikuttaa omien mieltymysten lisäksi myös asunnon rakennusajankohta sekä muu sisustus. Suunnittelija toimittaa mittakuvat listoituksista asentajalle, josta myös listojen määrät on erittäin helppo siirtää tilaukseen.

Nostaisivatko koristelistat myös sinun asuntosi uudelle tasolle? Saat nyt -15% alennuksen listoituksien suunnittelusta Bloomy Interiorsilta koodilla wallarkxbloomyinteriors.

Etu voimassa elokuun loppuun saakka.


Kommentoi